• CardioScience
  • CardioScience
  • CardioScience
  • CardioScience
  • CardioScience
Üdvözöljük honlapunkon!

belso_kep_1A CardioScience Kft. fő profilja az orvostudományi, ezen belül elsősorban a klinikai kardiológiai kutatás, továbbá innovatív orvosi alkalmazások fejlesztésében való részvétel.

Tevékenységünket a kardiológia legprogresszívebben fejlődő ágához, az invazív kardiológiai ellátáshoz szorosan kapcsolódva végezzük. Cégünk közvetlen kapcsolata a gyógyítás területén dolgozó tapasztalt orvosokkal, szakasszisztensekkel megfelelő alapot biztosít a klinikai kutatási projektek szervezéséhez és lebonyolításához. Ez a kapcsolatrendszer segít bennünket abban is, hogy hatékony és eredményes tudományos rendezvényeket szervezzünk. Megrendelőink igényei alapján részt veszünk a legújabb eredményeket, eszközöket ismertető előadások hiteles prezentálásában is.

Működésünk elengedhetetlen feltétele a modern informatikai háttér. Saját fejlesztésű adatbázis-rendszereink hathatós segítséget nyújtanak a tudományos és a mindennapi egészségügyi tevékenységek vézése során. Partnereink számára modern, feltáró jellegű adatelemzésekkel biztosítjuk adataik hasznos információvá alakítását.

 

© 2010 CardioScience minden jog fenntartva!

 

office(kukac)cardioscience.hu

 

Utolsó módosítás: 2020. július 13. hétfő